MAMAK-ABİDİNPAŞA-DİKİMEVİ-CEBECİ-KOLEJ SPOR-FITNESS-PILATES-VÜCUT GELİŞTİRME SALONLARI

blog yazısı ekle !

MAMAK-ABİDİNPAŞA-DİKİMEVİ-CEBECİ-KOLEJ SPOR-FITNESS-PILATES-VÜCUT GELİŞTİRME SALONLARI

MAMAK-ABİDİNPAŞA-DİKİMEVİ-CEBECİ-KOLEJ SPOR SALONLARI

Spor yapmayı seviyorsunuz ama nerede yapacağınız konusunda kafanızkarışık mı? Mamak, Abidinpaşa,Dikimevi, Cebeci, Kolej civarında oturuyor veya çalışıyorsanız o bölgedeki spor salonlarını sizin için inceledik. Fitness, Pilates ve Vücut Geliştirme (Body Building) için size en uygun spor salonu seçimini aşağıdaki salonlar arasından yapabilirsiniz.


Öncelikle Ankara'daki Spor Salonlarını listeleyelim.
Sitemizdeki tüm salonlara AnkaraSporMerkezleri.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Spor Salonları FiyatlarıAnkara Spor Salonları Fiyatları


Salonların Detaylı Bilgilerini sayfanın aşağısında okuyabilirsiniz.

Pozitif Sports Club - Mamak Spor Salonu - Tel: 0 (530) 464 81 62

Olympic Sport Center – Abidinpaşa Spor Salonu - Tel: 0 (312) 367 05 47

Sağlık Spor Center – Mamak Spor Salonu - Tel: 0 (530) 464 81 62

Diva Spor Center 2 – Cebeci Spor Salonu - Tel: 0 (541) 319 01 22 / 0 (312) 319 01 21

pH Form Woman's Spor Merkezi – Kolej Spor Salonu - Tel: 0 (312) 433 53 67

Only Pilates Studio

Kızılay

devamını oku... Adres: Meşrutiyet Mahallesi Atatürk Bulvarı Atahan İş Hanı No:117/32 Kat:8 Kızılay-Ankara

Diva Pilates

Cebeci

devamını oku... Adres: Cebeci Mahallesi Evren Sokak No:32/B-C Cebeci-Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü Esat

Küçükesat

devamını oku... Adres: Seyranbağları Göktürk Mahallesi Seyran Caddesi Küçükesat-Ankara



Pozitif Sports Club - Mamak Spor Salonu

spor merkezleri

Pozitif Sport Club, Ankara'da, Mamak'ın Ege Mahallesi'nin en donanımlı spor tesisidir. Üyelerine konforlu ve nezih bir ortamda spor yapma imkânının yanı sıra keyifli bir sosyal ortam da sağlar. Pozitif Sports Club, üyelerine en iyi ve kaliteli hizmetleri sunmaya odaklanmıştır ve müşteri memnuniyetini zirveye taşımayı hedefler.

Pozitif Sports Club, profesyonel ekipmanlar ile donatılmış olup, mekanda hijyenik bir ortam sağlanmıştır. Spor salonunun yanı sıra, sporun ardından üyelerin hoşça vakit geçirebileceği ve sosyalleşebileceği bir kafe de bulunmaktadır.

Pozitif Sports Club'ın üyelerine sunduğu hizmetler şu şekildedir:

Fitness, Pilates, Kick Boks, Boks, Personal tranning, Step, Aerobik, Spinning, Zumba, Taebo, Çocuk Jimnastiği, Bale, Oryantal, Masaj, Buhar odası, Sauna

Sauna, kadın ve erkek üyeler için ayrıdır, böylelikle mekân her kesime hitap etmektedir.

Bu spor salonu size İNDİRİM vermektedir.
AnkaraSporMerkezleri.com aracılığı ile aradığınızı mutlaka belirtiniz.


Adres:
Ege Mahallesi Nato Yolu Caddesi No:238/35 (Altunbilekler Market Yanı-Natavega Yakını) Mamak-Ankara
Telefon:
0 (544) 760 21 70 / 0 (312) 390 43 90


Olympic Sport Center - Abidinpaşa Spor Salonu

spor merkezleri

Ankara'nın Mamak ilçesinin Abidinpaşa semtinde bulunan Olympic Sport Center, sporseverlerin gönül rahatlığı ile gidebileceği bir spor merkezidir.

Olympic Sport Center'ın üyelerine sunduğu hizmetler şunlardır:

Anne çocuk jimnastik, Bale kursu, Vüct Geliştirme-Body building, Cardio, Jimnastik kursu, Crossfit, Dağcılık, Fitness, Jimnastik, Kickboks, MMA, Park Out, Personal Training, Pilates, Power Lifting, Taekwondo, Tırmanma, Trambolin, TRX Suspention Training

Temiz ve kaliteli ekipmanlarla döşeli spor salonunun yanı sıra üyelerin keyifle vakit geçirip dinlenebileceği bir bahçe bulunmaktadır. Spordan çıkan üyeler bahçede dinlenebilecekleri gibi saunayı da tercih ederek rahatlayabilirler. Ayrıca Olympic Sport Center, üyelerine kablosuz internet hizmeti de sağlamaktadır.

Bu spor salonu size İNDİRİM vermektedir.
AnkaraSporMerkezleri.com aracılığı ile aradığınızı mutlaka belirtiniz.


Adres: Tıp Fakültesi cad. Nokta İş Merkezi (Makromarket yanı) No: 135/59-60-70 4 kat Abidinpaşa-Ankara
Telefon: 0 (312) 367 05 47


Sağlık Spor Center - Mamak Spor Salonu

spor merkezleri

Ankara'nın Mamak ilçesinde, üyelerine hijyenik ve huzurlu bir ortamda spor yapma imkanı tanıyan bir spor tesisidir. Mekan, dayanıklı ve kaliteli ekipmanlar ile donatılmıştır. Her üye ile ilgilenen muhakkak bir antrenör bulunmaktadır.

Sağlık Spor Center'ın üyelerine sunduğu hizmetler şu şekildedir:

Taekwondo, Fitness, Vücut Geliştirme, Boks, Kick Boks, MuayThai, Jimnastik, Step – Aerobik

Sağlık Spor Center, yaklaşık 700 m2lik alanda, üyelerine uzman antrenörleri ile spor hizmeti sunmaktadır. 7'den 70'e herkese spor yapma şansını tanıyan spor merkezi, güvenilirliği nedeni ile çok tercih edilmektedir.

Bu spor salonu size İNDİRİM vermektedir.
AnkaraSporMerkezleri.com aracılığı ile aradığınızı mutlaka belirtiniz.


Adres: Çağlayan mah. Tıp Fakültesi cad. No:250 Mamak-Ankara
Telefon: 0 (530) 464 81 62


Diva Spor Center 2 - Cebeci Spor Salonu

spor merkezleri

Ankara'nın Cebeci semtinde bulunan Diva Spor Center 2, gencinden yaşlısına tüm kesime hitap eden butik bir spor merkezidir. İnsanların eşiyle, dostuyla güzel vakit geçirerek spor yapabileceği bir mekandır. Diva Spor Center'ın Cebeci Şubesi, 550 m2lik bir alandan oluşup, kaliteli ekipmanlar ile donatılmıştır. Ayrıca Diva Spor Center'ın antrenörleri milli sporculardır. Bu başarılı kadro ile üyeler istedikleri sonuca kısa zamanda ulaşma şansını yakalarlar. Üyeler aynı zamanda beslenme alışkanlıklarını düzene koymak için spor salonu ile beraber çalışan diyetisyenlerden yardım alabilirler.

Diva Spor Center'ın üyelerine sunduğu hizmetler şu şekildedir:

Bölgesel spor çalışmaları, Bölgesel zayıflama, Cardio, Fitness, Pilates, Personal training

Diva Spor Center 2, üyelerine ödeme seçeneği olarak nakit yerine kredi kartı seçeneğini de sunmaktadır. Spor salonu, kadın ve erkeklere yönelik olan karma bir salondur. Kadınlar için ayrı salon bulunmamaktadır. Ayrıca, mekanda kablosuz internet erişimi de mevcuttur.

Bu spor salonu size İNDİRİM vermektedir.
AnkaraSporMerkezleri.com aracılığı ile aradığınızı mutlaka belirtiniz.


Adres: Cemal Gürsel cad. Yeni Acun sk. 1/A Cebeci - Ankara
Telefon: 0 (541) 319 01 22 / 0 (312) 319 01 21


pH Form Woman's Spor Merkezi - Kolej Spor Salonu

spor merkezleri

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı olan Kolej semtinde bulunan pH Form Woman's Spor Merkezi kadınlara özel bir tesistir. pH Form Woman's Spor Merkezi antrenörleri spor aletleri olmadan da spor yapılabileceğinin altını çiziyor. Ayrıca üyelerine spor yaparken müziğin eşsiz zevkini tattırıyorlar.

pH Form Woman's Spor Merkezi'nin üyelerine sunduğu hizmetler şunlardır:

Aeorobik, Fitness,Fitness Hidrolik, Masaj, Personal training, Pilates, Step, Yoga

Üyeler spor yapmadan evvel ya da spor yaptıktan sonra pH Form Woman's Spor Merkezi'nin şirin kafesinde hoş vakit geçirebilirler. Mekan, üyelerine kablosuz internet de sağlamaktadır.

Bu spor salonu size İNDİRİM vermektedir.
AnkaraSporMerkezleri.com aracılığı ile aradığınızı mutlaka belirtiniz.


Adres:
Servi sok. 31/9 Öncebeci-Kolej-Ankara
Telefon: 0 (312) 433 53 67




SPOR SALONUNU MÜDAVİMLERİ İÇİN 17 İPUCU


Kim daha sağlıklı bir vücuda, daha fit bir görünüme sahip olmak istemez ki? İşte tam da bunun için insanlar spor yapıyor, ancak çoğu küçük noktayı atlıyorlar. Bu yazımızda sizlere spor yapmanın yanı sıra, üç beş küçük tüyo vereceğiz. Vereceğiz ki yaptığınız spor daha da anlam kazansın!

1) H2O'ya merhaba deyin!
Spor yaparken, kesinlikle sadece durup oturduğumuz zamanlardan çok daha su kaybediyoruz. Vücuttaki nem dengesini koruyabilmek ve hücrelerimizi cansız bırakmamak için bol bol su içmek ilk şartımız. Eğer dümdüz su içmekten sıkılırsanız, detoks suları var! Çok kompleks bir şey hazırlamanıza gerek yok. Mataranızın içerisine iki dilim salatalık, iki dilim limon, bir tutam taze nane yaprakları yahut birazcık karanfil atarak suyunuzu tatlandırabilirsiniz. Eğer bir sporlar uğraşıyorsanız ya da pilates, fitness, vücut geliştirme yapıyorsanız hayatınızda suyun büyük bir yer almasına hazır olun!

2) En iyi fitness arkadaşını bulun!
Bir fitness arkadaşı bulmak motivasyonunuzu korumak için çok iyi bir fikir. Ancak bu arkadaş cesaret kırıcı değil ilham verici biri olmalıdır. Yanınızda bir arkadaşınız olursa, başladığınız egzersizi tamamlama gücü bulursunuz. Eğer tek başınıza olursanız kolayca pes edebilirsiniz.

3) Bunları hazırlayın!
Kilo vermeyi hedefliyorsanız, size yardımcı olacak atıştırmalıkları tercih edin. Evde televizyonun karşısında otururken cips, patlamış mısır yemek yerine; çok daha sağlıklı olan bir yiyecek tercih edebilirsiniz: yoğurt. Bir kaseye biraz yoğurt koyun ve üzerine birazcık kuruyemiş ekleyin. İşte, sağlıklı ve enfes atıştırmalıklarınız hazır!

4) Kaslarınızı rahatlatın!
Yorucu egzersizlerin ardından kaslarınız oldukça yorulacaktır. Spor sonrası ağrılarınızı dindirmek için yapmanız gerek şey, kendinizi soğuk suya bırakmak. Küvetinizi soğuk su ile doldurun, hatta daha da soğuk olması için buz küpleri atın. Buz gibi suya bacaklarınızı daldırın ve 10-15 dakika bekleyin. Birçok uzman, çoğu profesyonel sporcunun ağrılarını azaltmak için bu yöntemi kullandığını söylüyor.

5) Tatlının peşini bırakın!
Geceleri her insanın canı böyle biraz tatlımsı şeyler çeker, evet biliyoruz… Ama zayıflama yoluna baş koyduysanız, bu yoldan dönmemelisiniz. Canınız çok tatlı istediyse çikolatalı, şekerli şeylere sarılmak yerine; meyveyi tercih edin. İçerisinde glikoz bunun meyveler de sizin tatlı isteğinizi bastıracaktır, ayrıca meyve çok daha sağlıklıdır.

6) En rahat ayakkabıyı bulun!
Spor yaparken ayağınızın rahat etmesi çok önemlidir. Fitness için ayakkabı satın almanız için size bir tüyo verelim: Ayakkabınızı günün sonunda alın. Tüm gün boyunca ayaklarınız şişecek, ayakkabı ayağınıza vurmuş olacak; ayaklarınız en rahatsız halinde olacak. İşte tam da ayaklarınız bu haldeyken, sizin için en rahat ayakkabıyı bulabilirsiniz!

7) Mükemmel melodinizi seçin!
Müzik eşliğinde koşmak, odaklanmak için harika bir yoldur. Yalnızca çok yüksek sesle dinlememeye dikkat edin, sonra araba seslerini duyamazsınız! Sizi en iyi şekilde enerji ile dolduracak müzikleri seçin.

8) Ne zaman tartılmalı?
Bir haftadır o zorlu diyetinizi uyguluyorsunuz. Bi' tartıya çıkın bakalım, neler fark etti! Düzenli spora ve diyete başladıktan sonra günlük, haftalık ve aylık olarak tartılın ve kayıt tutun. Fitness ya da pilates yapmanızın faydasını, kendinizdeki değişimi tartıda aynadakinden çok daha rahat görebilirsiniz.

9) Porsiyonunun polisi ol!
Bifteğiniz tabağınızın yarısından çoğunu kaplıyor mu? Hemen tabağınızdaki etin, tabağınızın yarısına düşmesini sağlayın. Tabağın geri kalanını da sebze ile doldurun. İşte dengeli beslenme diye buna denir! Vücut geliştirme, fitness ya da pilates İle uğraşıyorsanız beslenmenize muhakkak dikkat etmeniz gerekiyor.

10) Yemeğinizle eğlenin!
Evet, diyet yapmak kolay ve keyifli bir şey değil, kabul ediyoruz. Ama fitness, pilates veya vücut geliştirme yapıp da diyet yapmamak da olmaz! Ehh, ne yapalım o zaman? Diyet tabağımızı neşelendirelim! Meyve ve sebzeleri tabağına farklı biçimlerde koyarak, baharatları ve limonu kullanarak eğlenceli tabaklar hazırlayabilirsiniz.

11) Dondurmayı meyveli tercih edin!
Eşinizle, dostunuzla dondurma yemeye gittiğinizde sırf diyet yapıyorsunuz diye dondurmadan mahkum kalacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çikolatalı ve karamelliye göre meyveli dondurmalar daha az kalori içerir. Meyveli dondurmanızın tadını çıkarabilirsiniz!

12) Destekçinizi doğru seçin!
Spor sutyeni kullanın. Ancak kullandığınız sutyenin sizi çok fazla sıkmamasına ya da çok fazla da gevşek olmamasına izin verin. Kullandığınız spor sutyeni hava geçirgenliğine sahip olurken aynı zamanda göğüslerinizi de sabit tutmalı.

13) Yan dikişlerinizi rahatlatın!
Bilirsiniz, fitness yaparken temponuz arttığı zaman kaburganızın altında keskin bir ağrı kendini hissettirir. Buna yan dikiş denir ve siz fitness yapmanızı engelleyince ciddi bir sıkıntı haline gelebilir. Fitness çalışmanıza devam edebilmek için, yumruğunuzu göğüs kafesinizin altına koyun, bastırın ve 10 adımda derin nefes alın. Yaklaşık 30 saniye içerisinde ağrı azalacaktır ve böylece çalışmanıza kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

14) Çalkalayın!
Kalori yakmak için illa fitness merkezini ziyaret etmeniz şart değil. Evde takın kulaklığınızı, açın en sevdiğiniz şarkıyı ve dans etmeye başlayın! İşte, vücudunuz hareket ediyor ve kalori yakıyorsunuz bile! Bu yöntemle saatte 200 ila 600 arası kalori yakacağınızı unutmayın!

15) Fitness için yakıt!
Yarın çalışma temponuzu arttırmayı mı düşünüyorsunuz? O zaman yarına daha güçlü çıkmanızı sağlayacak şekilde çıkın. Protein ve karbonhidrat yüklemesi yapın! Fitness sonrası ile tekrar dengeye kavuşmanızı sağlayacak şekilde beslenin.

16) Hava almanın tam zamanı!
Sıkılmadınız mı dört duvar arasında? Dışarda, temiz havada egzersiz yapmak gibisi yok! Güneş'ten olabildiğince faydalanın, bol bol D vitamini alın. Ancak güneşin zararlı ışınlarından korunmayı da ihmal etmeyin. En az 30 SPF ve su bazlı bir güneş kremi kullanın. 15 SPF üstü bir dudak kremi ve açık renk spor kıyafetleri giymeyi de unutmayın!

17) Sağlıklı fast food bulun!
Fast food'dan kaçamadığımız bir gerçek ama sağlıklısını bulmamız da imkansız değil. Salatalı ızgaralar bunun için muazzam bir örnek! Vücut geliştirme çalışmanızın ardından karnınız zil çaldığında gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.

Ankara Spor Salonları FiyatlarıAnkara Spor Salonları Fiyatları