GYM ANKARA YILDIZ

blog yazısı ekle !

GYM ANKARA YILDIZ

Ankara'nın son zamanlarda yıldızı parlayan mahallelerden biri de yıldız semtidir. Bilmeyenler için şu dipnotu paylaşabiliriz; yıldız semti Çankaya bağlıdır. İlk başlarda basit ve küçük yapılardaki evler ve gecekondu gibi yerleşim yerleri artık çok katlı ve lüks yapılara, binalara dönüştürülmüştür. Artık Ankara'nın önde gelen semtleri arasında yer almaktadır. Yıldız semti çok sayıda spor merkezi, eğlence yerleri, alış- veriş mekânı gibi sosyo- kültürel hizmetlerin sunulduğu yapılara sahiptir. GYM Ankara yıldız bu yapılardan bir tanesidir. Sadece yıldız semtinin değil Ankara'nın güvenliği kalbi bu semtte atmaktadır. Çünkü polis istihbarat müdürlüğünü burada bulabilirsiniz.

GYM Ankara yıldız çok sayıda spor severin yoğun ilgisi ile karşılaşmaktadır. İki yüz binin üzerindeki müşteri GYM Ankara yıldızı keşfetmenin mutluluğunu yaşıyor. Siz de hala uğramadıysanız en kısa zamanda kendiniz için bir şeyler yapmak amacı ile bu adrese uğramalısınız. Haftanın iki ya da üç gününde yarım saatlik bir süre spor yapmak için yeterli olacaktır. Çalışmalarda kişisel eğitmenler sizi yönlendirecek, odaklanmanıza yardımcı olmaktadır.

New Body Pilates Studio

Çankaya

devamını oku... Adres: Cidde Caddesi Sancak Mahallesi 31/A Çankaya-Ankara

Atakule Spor Akademisi

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve futbol branşlarında hizmet vermekteyiz.

Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız.

Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz.

Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz.

Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.
devamını oku...
Adres: Çankaya

Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

More Pilates Studio

Yıldız

devamını oku... Adres: Yıldızevler Mahallesi Sukarno Caddesi 46/B Çankaya - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

Anadolubeyi Spor Kulübü, Oran semtinde hizmet veren köklü bir spor kulübüdür. Kulüp, spor severlere geniş bir yelpazede hizmetler sunarak, sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralamaktadır.

Basketbol Kursu

Anadolubeyi Spor Kulübü, basketbol tutkunlarına yönelik profesyonel basketbol kursları düzenlemektedir.

Uzman antrenörler eşliğinde gerçekleşen bu kurslar sayesinde sporcular, basketboldaki becerilerini geliştirme fırsatı bulmaktadırlar.

Cimnastik Kursu

Kulüp bünyesinde bulunan cimnastik kursları, çocuklardan yetişkinlere kadar geniş bir yaş aralığında hizmet vermektedir.

Esneklik ve dengeyi artırmaya yönelik olarak yapılan çalışmalar, katılımcılara fiziksel ve zihinsel olarak fayda sağlamaktadır.

Futbol Okulları

Anadolubeyi Spor Kulübü, futbol tutkunlarına yönelik çeşitli seviyelerde futbol okulları düzenlemektedir.

Çocuklar ve gençler için düzenlenen bu okullar, futbolun temel becerilerini geliştirmeye ve takım ruhunu pekiştirmeye yöneliktir.

Kapalı Spor Salonu Kiralama

Kulüp, spor yapmak isteyenler için modern ve donanımlı bir kapalı spor salonuna sahiptir.
Bireysel antrenmanlar ya da grup dersleri için kullanılan salon, sporculara konforlu bir ortam sunmaktadır.

Kış Kampı

Anadolubeyi Spor Kulübü, kış aylarında spor yapmaya devam etmek isteyenler için kış kampı imkanı sağlamaktadır.

Karlı ve soğuk günlerde dahi spor yapabilme imkanı sunan kamp, sporculara keyifli bir deneyim yaşatmaktadır.

Yaz Okulları

Yaz aylarında boş vakitlerini sporla değerlendirmek isteyenler için yaz okulları düzenleyen kulüp, farklı spor dallarında eğitimler vermektedir.

Profesyonel antrenörler eşliğinde gerçekleşen yaz okulları, katılımcılara keyifli ve verimli bir yaz tatili yaşatmaktadır.

Anadolubeyi Spor Kulübü, geniş bir spor yelpazesi sunarak spor yapmayı sevenlere farklı seçenekler sunmaktadır.

Profesyonel antrenörler eşliğinde gerçekleşen etkinlikler, sporcuların becerilerini geliştirme konusunda destek olmaktadır.

Spor yapmayı seven herkesi Anadolubeyi Spor Kulübü'nün kapılarını aralamaya davet ediyoruz.
devamını oku...
Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulu - Oran

Oran

devamını oku... Adres: Hayri Çeçen Sokak No:4 Çankaya - Ankara

Fizyoumut Pilates

Çankaya

devamını oku... Adres: Turan Güneş Bulvarı Akçam Plaza 100/7 Kat:1 Çankaya - Ankara

Ece Haspolatlı Fizyoterapist Pilates Salonu

Çankaya

devamını oku... Adres: Oran Mahallesi Turan Güneş Bulvarı Park Oran Ofis Kat:7 No:18 Çankaya - Ankara

MZ Sport Club

Çankaya

devamını oku... Adres: İlkbahar Mahallesi Galip Erdem Caddesi 576.Sokak No:12 Çankaya-Ankara

Atakule Spor Kulübü Esat

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve branşlarında hizmet vermekteyiz. Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız.

Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz. Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz. Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır.

Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.
devamını oku...
Adres: Tunalı Caddesi No:2 Çankaya - Ankara

Boost Pilates

Çankaya

devamını oku... Adres: Sinpaş Altınoran Kule 2023 Kat:34 No:229 Çankaya - Ankara

Sihirli Çember Pilates Stüdyosu

Çankaya

Fizyoterapist eşliğinde.

devamını oku...
Adres: Yıldızevler Mahallesi Rabindranath Tagore Caddesi No:11 D:5 Çankaya - Ankara

Lets Fit Yıldız

Yıldız

Lets Fit - Yıldız Ankara

AQ8 Kablosuz EMS Sistemi kontrollü kas kasılmaları sağlayan orta-düşük frekanslı bir elektrik iletim sistemidir. Hedefinize bağlı olarak (zayıflama, sıkılaşma, selülitlerin giderilmesi ya da tedavi amaçlı) frekans, derinlik, yoğunluk algılama, gevşeme ya da kasılma süreleri gibi teknik parametreleri kendinize göre uyarlayabilme olanağı sağlar.

EMS yüksek performanslı bir spor sistemidir. Bu sistem düşük ve orta frekanslı akımlarla vücuttaki kas gruplarının uyarılmasını sağlar. Antrenman süresince bireyler, daha az efor harcayarak daha yüksek performansla çalışırlar. AQ8 Wireless Multiuser EMS Teknolojisi ile kaslar saniyede 5 ila 100 aralığında kasılarak çok uzun zamanda yapılacak antrenman performansı 20 dakikalık kısa bir seansta gerçekleştirilir.

Tüm vücudu ideal bir şekilde antrenmana tabii tutmak için, özellikle yapılan her bir kas grubunu statik ve dinamik olarak içte ya da dışta olacak şekilde çalıştıran bir sistemdir.devamını oku...
Adres: İlkbahar Mahallesi Konrad Adenauer Caddesi No:56/A Yıldız-Ankara

Bella Pilates Stüdyo

Birlik Mahallesi

Bella Pilates

Uzman eğitmenlerden oluşan ekibi ile butik ve tam donanımlı stüdyomuzda bireysel ve grup pilates eğitimlerini sertifikalı eğitmenlerimizle birlikte veriyoruz. Her öğrencinin anatomik yapısı ve ihtiyaçları farklı olduğu için her öğrencimize özel ders planlaması yapıyoruz. skolyoz belfıtığı osteoporoz ve kifoz gibi sağlık problemleri konusunda bilinçlendirilip kaslarınızı güçlendırerek bu rahatsızlıklardan kurtulabılırsınız. Pilatesin yanı sıra Yoga ve Reiki dersleri ile pek çok farklı aktivite gerçekleştiriyoruz.
devamını oku...
Adres: Birlik Mahallesi 448 cad No:85/1 Çankaya - Ankara

Home Pilates

Çankaya

devamını oku... Adres: Birlik Mahallesi 435. Cadde 458. Sokak 24/9 Çankaya-Ankara

Gymfona Personal Training Studio

Yıldız

Stütyomuzda EMS (miha bodytech) egzersizleri, Aletli Plates (REFORMER) egzersizleri, Personal Trainer eşliğinde fitness dersleri mevcuttur.devamını oku... Adres: Hilal Mah. 676. Sok. No:23 Yıldız Çankaya-Ankara

CSR Sports Center

Birlik Mahallesi

CSR Sports Center - Birlik Mahallesi

*Taekwando*
Pzt-Çar-Cum:17:00-18:00

*Boks/Kickboks*
Pzt-Çar-Cum:20:00-21:00

ÖZEL TAEKWANDO VE BOKS/KICK BOKS DERSLERI VERILIR.

Taekwando Aylık: :600 TL
Boks/Kick Boks Aylık :300 TL

1 AYLIK : 500 TL
3 AYLIK : 1200 TL
6 AYLIK : 2000 TL
YILLIK: 3000 TL
GÜNLÜK : 70 TL
devamını oku...
Adres: Birlik Mahallesi 450 cadde 65/12 (eski 9. cadde) Birlik-Ankara

Başkent Badminton Akademi

Yıldız

Salonumuz Kızılay'a 7km uzaklıkta. Kızılay'dan 413 nolu otobüsle ulaşım sağlanabilir.

Başkent Badminton Akademi olarak hafta sonları Şehit Feramil Ferhat Kaya Anadolu Lisesinde (Eski Sancak Anadolu Lisesi) 3. Kademe badminton antrenörü beden eğitimi öğretmeni Engin Nazlıer eşliğinde her yaş grubu ve her seviyedeki sporcular için antrenmanlarımıza devam ediyoruz.

Badminton sporu uzak doğu ülkelerinde daha popüler olan ve çeviklik üstün dayanıklılık isteyen bir salon sporudur.

Oyun 5 kategori üzerinden oynanır tek erkek, tek bayan, çift erkek, çift bayan ve karışık çiftler olmak üzere. Amaç tüy topu rakip saha içerisine düşürmek ve sayı almaktır, 3 set üzerinden oynanan bu oyunda kazanılmış 2 seti alan maçı kazanır. Setler 21 de biter. Yapılan her hata karşı tarafa sayı kazandırır. Servisi sayıyı kazanan taraf atar.

Badminton olimpik bir spor dalıdır. Genellikle Asya ülkeleri başarılı olmaktadır fakat ülkemiz de de çok başarılı sporcular yetişmektedir. Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarılı olan sporcularımız vardır.

Ankara'nın göbeği Çankaya Yıldız da hem sağlıklı yaşam hem de kaliteli spor yapmak için biz hazırız siz de hazırsanız uzman antrenörümüz eşliğinde herkesi badminton sporunu yapmaya davet ediyoruz.
devamını oku...
Adres: Sancak Mahallesi Cidde Caddesi No: 24 Yıldız Çankaya / Ankara

Deniz Pilates Oran

Oran

devamını oku... Adres: Oran Mahallesi Turan Güneş Bulvarı Park Oran Ofis Kat:7 No:18 Oran-Ankara


Kış aylarından yaza geçerken süratli bir şekilde fazla kilolardan kurtulup, forma kavuşmak için çok para harcamaya, zaman kaybetmeye son. Çünkü dünyanın farklı ülkelerinde de uygulanan etkili teknik ve yöntemler sayesinde hedeflere ulaşmak artık hayal değil. Hedeflerinize GYM Ankara yıldız spor salonlarında ulaşabilirsiniz. Ruhsal bunalım, yalnızlık hissi, üzüntü gibi olumsuz duygular kişilerin çabuk yıpranıp çökmesine neden olmaktadır. İşte gençleşip, enerjik ve pozitif olmak sporun ruhunda saklı. İstediğiniz herhangi bir sporu GYM Ankara yıldız spor salonunda bulabilirsiniz. Ayrıca fiyatları da oldukça ekonomiktir. Çünkü spor yapmak isteyenler arasında öğrenciler de var, memurlar da. Dolayısı ile fiyat politikaları oluşturulurken bu gelir grupları da dikkate alınarak belirlenmektedir.

GYM Ankara yıldız spor salonlarını tercih etmek için çok neden vardır. İşte birkaçı:

  • Müşterilerine Spor salonlarını yeniden sevdirmektedir. Böylece düzenli spor yapmanın ilk koşulu sağlanmaktadır.
  • Uzman eğitmenlerin desteği ile odaklanma konusunda sorun yaşayanlar kısa süre de bu sorunun üstesinden gelmektedir.
  • Zorlu ve sürekli çalışmaların bir sonucu olmalıdır. Ancak yanlış yapılan spor çalışmaları sonuca varmayı engellemektedir. Dolayısı ile GYM Ankara yıldız spor salonlarında çalışmalar kesin sonuç garantisine sahiptir.
  • Spora başlama konusunda kendine güvenemeyenler aradıkları desteği bu adreste bulmaktadır. Çünkü buradaki çalışanlar profesyonel ve yardımseverdir.
  • Sağlık sorunu olanlar spor yapamaz diye bir inanış yıllar boyunca varlığını sürdürdü. Ancak tıbbın ilerlemesi sağlık sorunu olanların hayatını kolaylaştırmaya başladı. Mesela spor yapmak. Doktorun önerisi doğrultusunda uygun çalışma programları buradaki uzman kadro tarafından hazırlanmaktadır.
  • Ulusal ya da uluslararası yarışmalara hazırlananlar soluğu burada alıyor. Çünkü zorlu rakipler, zorlayıcı yarışma koşulları sıkı ve profesyonel çalışmayı gerektirir. Akademik ya da yarışmalar için gerekli olan üs düzey sistem bura da uygulanmaktadır.
  • Okul yıllarından kalma beden eğitimi dersleri ile spora başlamaya karar verdiysen ancak spor için ne gerekli, hangi sporu yapacağın konusunda yeterli bilgiye sahip değilsen GYM Ankara yıldız spor salonlarında sıfırdan başlayabilirsin. Hem de nasıl bir yol izleyeceğin senin için oluşturulmaktadır.
  • Yetenekler, güç seviyesi gibi konularda uzmanlar testler uygulayarak spora uygun seviye belirlenmektedir. Böylece başlangıç seviyesindeki bir kişiye basit yöntemlerde antrenmanlar yaptırılmaktadır. Bu durum yaralanmaları, vücuttaki kas kütlelerinin yıpranmasını engellemektedir.
Yukarıdaki sebepler insanların spor salonlarındaki aradıkları hizmetler arasında yer almaktadır. Ne yazık ki çoğu spor salonunda bunları bulmak mümkün olmuyor. GYM Ankara yıldız spor salonlarında daha fazlasını bulabilirsiniz. Azim, sabır, mücadele etme, kazanma gibi konularda ilkeli olmayı öğretir.

GYM Ankara yıldız spor derslerinde başarılı olabilmek için hedefiniz yoksa dahi kendinize bir hedef oluşturmalısınız ve çalışmalarınız bu hedefe ulaşmak için olmalıdır. Böylece çalışmalarınız da şekillenecektir. Antrenman süresinin fazla ya da az olması bu duruma bağlıdır. Ayrıca düzenli olarak spor yapılması yine belirlenen hedef ile doğru orantılıdır.

Ayrıca GYM Ankara yıldız spor salonlarında benimsenen dört temel prensibe uymak gerekir:

1.Her gün düzenli olarak antrenman yap.

2.Antrenman için ayırdığın gün en az iki olmalıdır.

3.Pazartesi günü spor için en önemli gündür.

4.Zorluklar karşısında asla vazgeçme.