ETLİK-KEÇİÖREN PİLATES

blog yazısı ekle !

ETLİK-KEÇİÖREN PİLATES

ETLİK KEÇİÖREN PİLATES SALONLARI

Aşağıdaki Pilates Salonları Size İndirim Vermektedir.
AnkaraSporMerkezleri.com'a Özel İndirimlerini Salonlara Özellikle Sorunuz !



Büşra Pilates Center

Keçiören

devamını oku... Adres: Kavacık Subayevleri Mahallesi Şehit Oğuzhan Duyar Sokak 12/B (Botanik Parkın Yanı) Keçiören - Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

NeoTherapia Pilates

Keçiören

devamını oku... Adres: Kavacık Subayevleri Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi 4/A Keçiören - Ankara

Heda Pilates

Yenimahalle

Heda Pilates Stüdyo , 12 yıllık deneyimi ile sadece hanımlara özel hizmet vermektedir . Alanında uzman ve başarılı kadrosuyla hedefinize ulaşmanızı sağlar . Fıtık, omurga eğrilikleri , eklem sorunları gibi sağlık problemlerinin minimalise edilmesinden , kilo alma ve kilo vermeye kadar her türlü ihtiyaca göre egzersiz planlaması yapılır . Sağlıklı ve fit vücutlara ulaşmak bizimle birlikte çok kolay . Heda Pilates Stüdyomuzda reformer ve mat pilates dersleri, hamile pilatesi ,diyetisyen ve psikolog hizmetlerimiz bulunmaktadır . Beden ve ruh olarak bütünsel iyiliğiniz için aradığınız her şey stüdyomuzda . Temiz, ferah ve hijyenik koşullarda kendinizi bizimle ödüllendirin.devamını oku... Adres: Demetlale Mahallesi 407. Cadde No: 4 / B Yenimahalle - Ankara

18 Boutique Pilates

Yenimahalle

Yenimahalle'nin en prestijli ve deneyimli stüdyosu olan 18 boutique pilates ile sevenlerle buluşuyoruz!

Kadınlara özel pilates stüdyomuzda ücretsiz deneme dersleri için bizi arayın! Aletli pilatesin muhteşem etkilerini kısa sürede hissedebileceğiniz deneyimli eğitmen kadrosuyla en etkili,disiplinli,en keyifli,en eğlenceli ve enerji verici egzersizlerle yaşam kalitenizi arttırmak için sizleri bekliyoruz.. Randevu ve detaylı bilgi için bize hemen ulaşın!
devamını oku...
Adres: Çamlıca Mahallesi Bağdat Caddesi No:83 Faras Ofis Kat:2 No:110 Yenimahalle - Ankara

Fuff Pilates Stüdyosu

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 274. Sokak 1/A 109 Wings Ankara Yenimahalle - Ankara

Level Up Fitness Center

Keçiören

Level Up 2015 yılında Mustafa Yaman ve Samet Çetin ortaklığında LEVEL UP FITNESS CENTER adıyla Tepebaşı Mahallesi Çığ Sokak No:62 Keçiören Ankara adresinde kurulmuştur. Profesyonel işletmecilik anlayışıyla en iyi ve en sağlıklı şekilde hizmet vermek için profesyonel ekipmanlar ve uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz.

Sağlıklı yaşam, sağlıklı spor için sürekli yenilikler ve araştırmalar yaparak hizmet kalitesini en yüksek seviyeye taşıyoruz. Aileler çocuklarını çocuk kulübüne getirip onlar spor yaparken çocukların da eğlenerek veya ödevlerini yaparak ebeveynlerini bekleyebilirler. Spor sonrası Teras Cafe'de dinlenmek, kısacası yaşam seviyenizi yükseltmek için gerekli hizmeti vermeye hazırız.







devamını oku...
Adres: Tepebaşı Mahallesi Çiğ Sokak No: 62 Keçiören-Ankara

First Step Pilates Studio

Keçiören

devamını oku... Adres: Şefkat Mahallesi Dr. Besim Ömer Caddesi No:49/B Keçiören-Ankara

Switch Zone Pilates

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Çarşı Mahallesi Ragıp Tüzün Caddesi No: 152-8 Yenimahalle-Ankara

HK Pilates Yenimahalle

Yenimahalle

HK Pilates 2.şubemiz ile Yenimahalle Wings Ankara'da sizlerleyiz. Grup Aletli pilates ve bire bir aletli pilates ,hamile pilatesi,klinik pilates dersi vermekteyiz. Beden eğitimi öğretmenliğini derece ile bitirmiş , alanında 10 yıldır uzman ve 2. Kademe antrenörlerden ders alabilirsiniz . Ücretsiz deneme derslerimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.devamını oku... Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 274. Sokak Wings Ankara B Blok No: 1B/130 Yenimahalle - Ankara

E306 Pilates

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Bağdat Caddesi Faras Ofis No:306 Yenimahalle - Ankara

Ess Pilates

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Çamlıca Mahallesi Bağdat Caddesi No:82 Kat:3 Daire:208 Yenimahalle - Ankara

Red Deluxe Personal Coaching - Keçiören

Keçiören

devamını oku... Adres: Şenlik Mahallesi Şehit Tayfun Sümer Sokak No:15/3 Gazino Keçiören-Ankara

Deniz Pilates Zumba Keçiören

Keçiören

devamını oku... Adres: Pınarbaşı Mahallesi Aksaray Caddesi 3/B Şehitler Metro Durağı Karşısı Keçiören-Ankara

Buff Gym

Yenimahalle

Buff Gym ; 2018 yılından bu yana ilk spor salonumuz, 600 m2 alan, 2 katlı spor salonunda, deneyimli ve güler yüzlü ekibi, profesyonel ekipmanı ile misafirlerine sağlıklı, hijyenik ve eğlenceli spor yapmanın keyfini sunuyor. Fitness, cardio, body building, pilates, zumba ve daha fazlası için Buff Gym sporda değişmeyen adresi olarak hizmetlerine devam ediyor.

Deneyimli uzman antrenörlerimizin kişiye özel olarak hazırladığı Buff Gym spor programı eşliğinde bilinçli ve amacınıza yönelik çalışmanızı gerçekleştirip, grup derslerine katılıp eğlenceli vakit geçirebilir günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.devamını oku...
Adres: Yukarı Yahyalar Mahallesi İvedik Caddesi 962. Sokak No:8/11-2 Yenimahalle-Ankara

Air Beam Pilates Stüdyosu

Demetevler

devamını oku... Adres: Demetevler 404.Cadde 10/F Demetevler-Ankara

Rise Up Pilates

Yenimahalle

Rise up Pilates Yenimahalle de Onkoloji hastanesi karşısında Bulvar effect residance içerisinde bulunan sadece kadınlara özel hizmet veren bir salondur.

Alanında uzman antrenörleri ile kişilerin vucüt analizi yapılarak kişiye özel program oluşturulur. Üyelere her ay ölçüm yapılarak sıkılaşma oranları gözlemlenir.

Rise Up Pilates Ücretsiz deneme dersi için iletişime geçebilirsiniz.devamını oku...
Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Vatan Caddesi No:93/136 Bulvar Efect Yenimahalle-Ankara


Kişinin kas ve iskelet sisteminde meydana gelen sıkıntıların yanı sıra kişinin belli bir yaş sonrasında başına gelebilecek rahatsızlıklardan bel fıtığı ,boyun fıtığı, boyun düzleşmesi, skolyoz, kifoz, lordosis vb. sıkıntıların çözülmesinde bire bir etkin bir rol oynayan pilates kişide esneklik ve bunun yanı sıra kişinin yaşam şeklinin belli bir ferahlık düzeyine ulaşmasını sağlar.




Uzman ve fizyoterapistlerin tedavi süreçlerinde oldukça övdükleri bir spor dalı olan bu spor çalışması içerisine girdiğiniz andan itibaren vücudunuzdaki farklılığı rahatlıkla görebileceksiniz. Bu da size çalışmalarınızda ve gündelik yaşantınızda belli bir farkındalık kazandıracaktır.

Etlik pilates salonları alanında uzman doktor ve fizyoterapistlerle birlikte pilates sporuna dair çalışmalarını son hızla devam ettirmektedir. Pilatese dair aradığınız hemen her şey bu spor salonlarında.