HERBALİFE TRİ BLEND SELECT

blog yazısı ekle !

HERBALİFE TRİ BLEND SELECT

Herbalife Tri Blend Nedir? Faydaları Nelerdir?

HerbalifeTriBlend, yüksek proteinli, krema kıvamında, vegan beslenmesini destekleyen, muz aromalı shakedir.

HerbalifeTriBlend, yüksek lif, düşük şeker, C vitamini ve 7 mineral sağlayan bir protein kaynağı sunabilmek için vegan karışım olarak karşımıza çıkmaktadır.

HerbalifeTriBlend Select ile vegan beslenenler hayvansal gıdaları almadan günlük protein ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir.

TriBlend Select Glutensiz içecektir ve sıfır gluten ile ilginizi çekebilir. Ayrıca renklendirici içermez.

HerbalifeTriBlend, her porsiyonunda 20 gram protein, 6 gram lif içermekte ve sadece 151 kaloridir.

TriBlend Select, bezelye proteini, kinoa ve keten tohumundan oluşan vegan bir karışımdır.

HerbalifeTriBlend Faydaları Nelerdir?

– Vegan beslenenlerin günlük protein ihtiyaçlarını karşılama konusunda yardımcıdır.

– Yüksek protein miktarı içermesi ile günlük protein ihtiyacının karşılanmasına destek olur ve kas kütlesinin korunmasına yardımcı olur. Sporcular egzersiz sonrasında toparlanma döneminde bu karışımı protein ihtiyaçlarının karşılanması için tüketebilir.

– Yüksek lif içermesi ile sindirim sistemimizi destekler.

– İçerdiği C vitamini ile hem yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına hem de normal enerji metabolizmasına ve bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

– Protein kaynağı olması ile tok tutma özelliği vardır ve kilo verme programlarında tercih edilebilir.

HerbalifeTriBlend İçeriğinde Neler Vardır?

– Bezelye Proteini: Yüksek kaliteli, kolayca sindirilen bir protein kaynağıdır. Demir, arginin ve dallı zincirli amino asitler bakımından zengindir ve gelişmiş kas büyümesi, doygunluk hissi ve kalp sağlığı gibi faydalar sunar.

– Kinoa: Tam protein içerir, kilo korumaya ve zayıflamaya yardım eder, sindirimi kolaylaştırır, demir minerali yüksektir, B2 vitamini içerir, magnezyum minerali yüksektir, manganez minerali yüksektir, glütensizdir.

– Keten Tohumu: Yüksek oranda lif içeren bitkilerden biridir ve şifa amaçlı kullanımı Mısır'da yaklaşık 2 bin yıl öncesine kadar gider. Omega 3, B12, K ve E vitaminleri bakımından zengin olan Keten tohumu, sağlığa faydalı yağlar, protein ve linamarin gibi faydalı bileşikler içerir. Zengin bir antioksidan kaynağı olan Keten tohumu, bağışıklık sistemini güçlendirme özelliğine sahiptir, metabolizmayı hızlandırdığı için diyet yapan ve kilo vermek isteyenler tarafından yaygın olarak kullanılabilmektedir. Yüksek lif oranına sahip olan Keten tohumu özellikle sindirim sistemi rahatsızlıkları için çok faydalıdır; ayrıca kabızlık tedavisinde oldukça etkili olduğuna dair pek çok araştırma mevcuttur.

C Vitamini – 7 Mineral (Fosfor, Demir, Çinko, Bakır, Mangenez, Krom, Molibden) içerir.