KİLO VERME PROGRAMLARI

blog yazısı ekle !

KİLO VERME PROGRAMLARI

Dünya çapında milyonlarca insan farklı türlerden kilo verme programlarını deniyor. Bu gözetim gerektiren diyetler arasında sıvı diyetler, özel diyet programları, medikal ya da buna benzer birden fazla çeşitlilik söz konusu. Her yıl milyarlarca para sadece diyet yiyecek içeceklere, diyet programlarına harcanmaktadır. Bu da sektörde ciddi bir patlama yaşanmasına sebep olmuştur. Tabi bunların içerisinde insanları genellikle yanlış yönlendiren ve "bir gecede kilo verin" gibi gerçekleşmesi mümkün olmayan sloganlarla yola çıkan ürünlerde vardır. Bu tarz ürünler insanlara mutluluk vaat ederken genellikle umutlarını çalmaktan başka bir şey yapmaz. Olumlu yönlerinin olmayacağı gibi sağlığı olumsuz yönde de etkileyebilir.



Harmony Fizyoterapi ve Klinik Pilates

Bağlıca

devamını oku... Adres: Bağlıca Mah. Etimesgut Blv. No:75/53 Lion İş Merkezi Etimesgut-Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

DÜNYAYI TİTRETEN GENÇ KADIN ŞAMPİYON HOCAMIZ BUSE YAVUZ İLE ANLAŞTIK.
TEAKWONDO BRANŞIMIZDA
ŞU ANA KADAR
4 Avrupa şampiyonluğu
1 Avrupa 3. Lüğü
1 Dünya 2. Liği
1 Dünya 3. Lüğü
Bir çok TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU bulunuyor. HEDEFİ EN AZ KENDİ GİBİ VE
DAHA BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK.devamını oku...
Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Heda Pilates

Yenimahalle

Heda Pilates Stüdyo , 12 yıllık deneyimi ile sadece hanımlara özel hizmet vermektedir . Alanında uzman ve başarılı kadrosuyla hedefinize ulaşmanızı sağlar . Fıtık, omurga eğrilikleri , eklem sorunları gibi sağlık problemlerinin minimalise edilmesinden , kilo alma ve kilo vermeye kadar her türlü ihtiyaca göre egzersiz planlaması yapılır . Sağlıklı ve fit vücutlara ulaşmak bizimle birlikte çok kolay . Heda Pilates Stüdyomuzda reformer ve mat pilates dersleri, hamile pilatesi ,diyetisyen ve psikolog hizmetlerimiz bulunmaktadır . Beden ve ruh olarak bütünsel iyiliğiniz için aradığınız her şey stüdyomuzda . Temiz, ferah ve hijyenik koşullarda kendinizi bizimle ödüllendirin.devamını oku... Adres: Demetlale Mahallesi 407. Cadde No: 4 / B Yenimahalle - Ankara

Base Life Club

Çayyolu

NEDEN BASE LİFE CLUB ?

"Yaşam'a Renkli ve Enerjik Bir Dokunuş"

Dünya standartlarında fitness, SPA/Wellness ve eğlence konseptini tasarım ve en son teknolojiyle bir araya getiren yeni nesil yaşam kulübü Base Life Club, modern mimarisi ve 12.500 metrekare kullanım alanı ile üyelerine en üst seviyede hizmet sunmaktadır.

Dünyanın en başarılı spor kulüplerinin tercih ettiği spor ekipmanlarının olduğu fitness alanı ve bünyesinde barındırdığı SPA merkezi ile TÜSİAV tarafından yılın tesisi seçilmiş, başarısı tescillenmiş bir kulüptür.

Base Life Club'ın dev bünyesinde; konforlu soyunma odaları, profesyonel sporcuların tercih ettiği son teknoloji ekipmanlarla donatılmış ferah cardio & fitness alanı, profesyonel üye gelişim takip sistemi, eşsiz özelliklerle donatılmış yarı olimpik kapalı ve açık havuzu, plaj voleybolu, NBA standartlarında basketbol alanı, dünyadaki en güncel grup aktivitelerinin sunulduğu stüdyolar, Ankara'da ilk ve tek Army Fit kafesi, açık havada spor yapma imkanı sunan, özel zemine sahip açık alanları, pilates allegro stüdyosu, profesyonel tırmanma duvarı, özel boks ringi, müsabaka ölçülerinde squash ve tenis kortları, kinesis stüdyosu, günü yakalayan Day Spa'sı, buhar odaları, kıpırtıları eriten jakuzileri, farklı bir deneyim sunan mağara duşları, stres ayıklayıcı saunaları, kar suları akıtan kar çeşmeleri, tüm stresinizi atacağınız dinlenme odaları size sunulan hizmetlerden ve alanlardan bazıları...

Sizi de bu deneyimi yaşamaya Base Life Club'a davet ediyoruz.

devamını oku...
Adres: Angora Caddesi No:209 Beysupark Çayyolu-Ankara

Advanced Terapi Pilates

Mustafa Kemal Mahallesi

devamını oku... Adres: Mustafa Kemal Mahallesi 2132. Sokak No:3/1 Çankaya - Ankara

Mead Boutique Sports

Batıkent

devamını oku... Adres: İlkyerleşim Mahallesi 1997/1 Sokak No:2 Batıkent - Ankara

Move'n More Personal Training

Eryaman

Move'n More'da bildiğinin çok ötesinde bir personal Training deneyimini sunuyoruz size. Diyetisyen, Fizyoterapist ve Uzman Antrenörler eşliğinde Fitness, Ems, Fonksiyonel Antrenman ve Reformer Pilates alanlarında birebir ve düet çalışmalar yapıyoruz. Rutin ölçümlerin dışında gerçekleştirdiğimiz Gen Testi ile 5 gen yapınıza bakıyor, antrenman ve beslenme programını gen testi sonucuna göre oluşturuyor ve %100 sonuç almanızı hedefliyoruz. İçeri girdiğiniz andan itibaren enerjinizi yükseltecek mimari tasarımı ile her ayrıntıyı sizin için tasarladık.


ERYAMAN'DA Bilim, eğlence ve sporu bir araya getiren özel üyeler kulübü olan Move'da yapılan Workshoplar ve outdoor etkinliklerle kendinizi özel hissedeceksiniz.
devamını oku...
Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Malazgirt 1071.Cadde Göksu Hill Tower No:18 Eryaman - Ankara

Pathoja Pilates

İncek

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi 3602. Sokak Sinpaş İncek Life Sitesi 8/13 Çankaya - Ankara

Bi Pilates Batıkent

Batıkent

devamını oku... Adres: 2358. Sokak 1. Mesa Yeni Batı Sitesi 4/8 Batıkent - Ankara

Jack Gym Personal Coaching

Çayyolu

2017 den beri Çayyolu park caddesinde the jack gym olarak pilates fitness ve boks ana branşlarında hizmet vermekteyiz. Sadece Pt olarak çalışmaktayız.

Jack Gym olarak tecrübeli deneyimli, alanında başarılı eğitmenlerimizle insanların hayatına dokunmakta ve mutlak değişim anlayışıyla öğrencilerimizle birlikte başarıya ulaşmaya çalışıyoruz.devamını oku...
Adres: Alacaatlı Mahallesi Park Caddesi 3350. Cadde No:C-3/2 Çankaya - Ankara

Fizyozi Pilates

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak mah. Ufuk Ünv. cad. 16/45 5. Kat No: 45 Çukurambar-Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Step Pilates

Tunalı

devamını oku... Adres: Barbaros Mahallesi Guniz Sokak No:33/2 Tunalı - Ankara

Sports House

Çukurambar

"Kaliteli bir yaşam, sağlıklı bir omurgadan başlar." düşüncesiyle açmış bulunduğumuz stüdyomuzda; kadın-erkek farklı yaş gruplarındaki sedanter bireylere ve profesyonel sporculara; Pilates, Fonksiyonel Egzersiz, Düzeltici Egzersiz, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Masaj Terapi gibi birçok alanda Grup ve PT seanslarını; alanında uzman eğitmen, akademisyen, antrenör, fizyoterapist ve masör kadrosuyla egzersiz ve tedavi hizmeti vermekteyiz.

Bireye özgü egzersiz programı hazırlayabilmek için öncesinde Sports House olarak yapmış olduğumuz Antropometrik Ölçümler ve Dinamik Statik Postür Analizi sayesinde neye ihtiyacı olduğunu tespit ederek; Skolyoz, HiperKifoz ve HiperLordoz vb. gibi duruş bozukluğu ve diğer sağlık problemlerinin varsa düzeltilmesi, yoksa ölçüm sonuçlarına göre bireyinde istekleri göz önünde bulundurularak sürecin planlaması yapılmaktadır.

Aynı zamanda bilginin paylaşıldıkça çoğalan bir dinamiğe sahip olduğunu düşünerek; uzun süredir spor sektörüne ait alt branşlarda antrenör gelişimlerine yönelik Sports House bünyemizde, Spor Bilim Uzmanı olarak eğitimler vermeye de devam ediyoruz.

Sports House ailesi olarak sizleri; Kızılırmak Mah. Ufuk Üniversitesi Cad. Farilya İş Merkezi No: 8/58 Kat:15'de spor yapmayı bir yaşam tarzı haline getiren ailemize katılmaya davet ediyoruz.

"Unutmayın; önemli olan hareket etmek değil, doğru hareket etmektir." Hepinize şimdiden enerji olsun.devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi Ufuk Üniversitesi Caddesi Farilya İş Merkezi No:8/58 15.Kat Çankaya - Ankara

Quads Team

Çayyolu

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi 3028. Cadde 16-B/10 Kule Evo Çayyolu-Ankara

Lena Pilates Studio By Zuhal Güngör

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:9 A3 Blok 503 Çankaya - Ankara

18 Boutique Pilates

Yenimahalle

Yenimahalle'nin en prestijli ve deneyimli stüdyosu olan 18 boutique pilates ile sevenlerle buluşuyoruz!

Kadınlara özel pilates stüdyomuzda ücretsiz deneme dersleri için bizi arayın! Aletli pilatesin muhteşem etkilerini kısa sürede hissedebileceğiniz deneyimli eğitmen kadrosuyla en etkili,disiplinli,en keyifli,en eğlenceli ve enerji verici egzersizlerle yaşam kalitenizi arttırmak için sizleri bekliyoruz.. Randevu ve detaylı bilgi için bize hemen ulaşın!
devamını oku...
Adres: Çamlıca Mahallesi Bağdat Caddesi No:83 Faras Ofis Kat:2 No:110 Yenimahalle - Ankara

Wox Academy

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi 1445. Sokak No:2/16 (Paragon Tower Teras Katı) Çankaya - Ankara

MZ Sport Club

Çankaya

devamını oku... Adres: İlkbahar Mahallesi Galip Erdem Caddesi 576.Sokak No:12 Çankaya-Ankara

Büşra Pilates Center

Keçiören

devamını oku... Adres: Kavacık Subayevleri Mahallesi Şehit Oğuzhan Duyar Sokak 12/B (Botanik Parkın Yanı) Keçiören - Ankara


Nasıl kilo veririm?

En kolay kilo verme yöntemi harcadığınız enerjiye oranla daha az kalori almaktır. Bu daha fazla fiziksel aktiviteye dahil olup daha az yemek yeme ile elde edilebilir. Kilo verme programları çok daha fazla egzersiz yapmayı ve yediğiniz yiyecekleri daha düşük kalorili olanlardan seçmeyi içerir. Böylece kilo verme konusunda başarılı olunur. Kilo verme programı seçerken aklınızda bulunması gereken seçtiğiniz programın size uygun, sağlıklı olmasıdır. Unutmamanız gereken ise birden çok program tercih edebileceğinizdir. Sizin vücut yapınıza uygun ve sağlıklı olan diyet ve egzersiz programını kendiniz oluşturabilir ya da bir uzmandan destek alabilirsiniz. Üç çeşit kilo verme programı vardır: kendi oluşturduğunuz programlar, klinik programlar ve klinik olmayan programlar.

Kendi oluşturduğunuz programlar

Kendinizin kilo vermek için deneyerek oluşturduğunuz programlar veya istekli gruplarla birlikte oluşturabileceğiniz ortak bir program tercih edebilirsiniz. Bu program tarzını kullanmaya karar verenler genellikle ortak yargıları, kitaplardan edindikleri bilgileri ve çeşitli ürün desteklerini bir araya getirerek kendilerine uygun olanı oluşturur. Tüm diyet kitapları ise güvenilir değildir. Bir tercih yapmadan önce iyi bir araştırma yapmak gerekir.

Klinik olmayan programlar


Bu tarz kilo verme programları bir takım ameliyatları içerebilir ya da içermeyebilir. Genellikle sağlık uzmanları tarafından hazırlanmış kitaplar ya da broşürler kullanılır. Klinik olmayan programlar size destek vermek için genellikle danışmanlar kullanır. Bu kişiler sağlık uzmanı ya da bu konuda eğitimli olmayabilirler. Bazı programlar ise yiyecek ve gıda takviyesi kullanacak katılımcılar gerektirir.

Klinik programlar

Klinik programlara dahil olan kilo verme programlarının bazıları ticari bazıları ücretsiz olabilir. Genellikle doktorlar, hemşireler, diyetisyenler veya psikolog olarak lisansını almış profesyonel sağlıkçılar tarafından hastane gibi steril bir ortamda hizmet verilir. Bazı klinik programlarda bir sağlıkçı tek başına çalışırken gerekli durumlarda birkaç sağlıkçı bir araya gelip birlikte hizmet verirler. Bu klinik programları hızlı ve sağlıksız zayıflama yöntemleri yerine beslenme eğitimi, davranış değişikliği, fiziksel aktivite gibi uzun süreli ve sağlıklı öneriler sunar. Ayrıca klinik programları aşırı kilolu insanlar için özel düşük kalorili diyet listeleri, ilaç reçeteleri ya da gerekli olursa bir takım cerrahi operasyon reçeteleri de hazırlayabilir. Düşük kalorili diyetler günde ortalama 800 kalorilik yemek listeleri kullanılır. Düşük kalorili diyetlerde hızlı kilo kaybı daha olası bir durumdur. Ancak düşük kalorili diyet listesi uygulamak ciddi bir durumdur ve uzman birinin gözetiminde olmadan uygulanmaması gerekir. Ne olursa olsun sağlıklı bir diyet düzenli bir egzersizle bir araya geldiği zaman kilo kaybı gerçekleşecektir. Kilo vermek ve sağlıklı bir yaşam sürmek istiyorsanız Ankara spor salonlarında pilates, fitness, dövüş sporları ya da istediğiniz bir spor dalını seçerek hayatınızı değiştirmeye başlayabilirsiniz.