SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SADECE 30 DAKİKA

blog yazısı ekle !

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SADECE 30 DAKİKA

Genç, yaşlı bütün bayanların sağlıklı yaşaması için spor yapması gerekir. Sadece yaz ayları yaklaştığında spor salonları ve spor merkezlerine gitmemek gerekir. Spor sadece zayıflamak için değil, yaşam felsefesi haline getirilmelidir. Unutmayın herkesin kendisine ayıracağı bir 30 dakikası olmalıdır.



Akademi Spor Uğur Öneş

Demetevler

2013 Yılı itibari ile vücut geliştirme ve fitness kulübü olarak hizmetteyiz. Vücut geliştirme kategori ve sıkletlerinde 90 bölge, 17 Türkiye derecesi yaptık ve devam ediyoruz. İç Anadolu bölgesinin en donanımlı ekipman ve antrenör sistemine sahip narrow space gym konsepti ile kısa sürede (1 saat), 3 saatlik ders eforlarını bireysel antrenörlük sistemi ile sizlere hızlı, kesin, etkili sonuçlar sağlıyoruz.devamını oku... Adres: 357. Cadde No: 25/G Demetevler - Ankara

Bi Pilates Batıkent

Batıkent

devamını oku... Adres: 2358. Sokak 1. Mesa Yeni Batı Sitesi 4/8 Batıkent - Ankara

Era Pilates

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Yaşamkent Mahallesi 3114 Sokak No:5 Çankaya - Ankara

Via Fizyo

Etimesgut

devamını oku... Adres: Ahi Mesut Mahallesi Ahi Mesut Bulvarı Menekşe Meydan Plaza No:63/11 Etimesgut - Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Quads Team

Çayyolu

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi 3028. Cadde 16-B/10 Kule Evo Çayyolu-Ankara

MZ Sport Club

Çankaya

devamını oku... Adres: İlkbahar Mahallesi Galip Erdem Caddesi 576.Sokak No:12 Çankaya-Ankara

NeoTherapia Pilates

Keçiören

devamını oku... Adres: Kavacık Subayevleri Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi 4/A Keçiören - Ankara

Fizyozi Pilates

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak mah. Ufuk Ünv. cad. 16/45 5. Kat No: 45 Çukurambar-Ankara

Khai Pilates Stüdyo

Bağlıca

devamını oku... Adres: Eski Bağlar Caddesi Astoria Life Sitesi G Blok Villa No:1 Bağlıca-Ankara

Pilates Chi Coffee and Healthy Food

Ümitköy

15 Yıllık deneyimli eğitmenler eşliğinde;
Aletli Pilates , Functional Training, Medical Pilates, Hamile Pilatesi,Animal Flow, Boks dersleri yapıp, Cafe kısmında egzersiz öncesi ya da sonrası kahve çeşitlerimizi, sağlıklı sandviç ve tatlılarımızla güne başlayıp günü bitirebilirsiniz.
devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1986. Cadde No:2 Müstakil Ümitköy - Ankara

Ece Haspolatlı Fizyoterapist Pilates Salonu

Çankaya

devamını oku... Adres: Oran Mahallesi Turan Güneş Bulvarı Park Oran Ofis Kat:7 No:18 Çankaya - Ankara

Harmony Fizyoterapi ve Klinik Pilates

Bağlıca

devamını oku... Adres: Bağlıca Mah. Etimesgut Blv. No:75/53 Lion İş Merkezi Etimesgut-Ankara

Fizyo Dynamic

Etimesgut

devamını oku... Adres: Ahi Mesut Mahallesi Ahi Mesut Bulvarı Menekşe Meydan Plaza 63/8 Etimesgut - Ankara

Heda Pilates

Yenimahalle

Heda Pilates Stüdyo , 12 yıllık deneyimi ile sadece hanımlara özel hizmet vermektedir . Alanında uzman ve başarılı kadrosuyla hedefinize ulaşmanızı sağlar . Fıtık, omurga eğrilikleri , eklem sorunları gibi sağlık problemlerinin minimalise edilmesinden , kilo alma ve kilo vermeye kadar her türlü ihtiyaca göre egzersiz planlaması yapılır . Sağlıklı ve fit vücutlara ulaşmak bizimle birlikte çok kolay . Heda Pilates Stüdyomuzda reformer ve mat pilates dersleri, hamile pilatesi ,diyetisyen ve psikolog hizmetlerimiz bulunmaktadır . Beden ve ruh olarak bütünsel iyiliğiniz için aradığınız her şey stüdyomuzda . Temiz, ferah ve hijyenik koşullarda kendinizi bizimle ödüllendirin.devamını oku... Adres: Demetlale Mahallesi 407. Cadde No: 4 / B Yenimahalle - Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

DÜNYAYI TİTRETEN GENÇ KADIN ŞAMPİYON HOCAMIZ BUSE YAVUZ İLE ANLAŞTIK.
TEAKWONDO BRANŞIMIZDA
ŞU ANA KADAR
4 Avrupa şampiyonluğu
1 Avrupa 3. Lüğü
1 Dünya 2. Liği
1 Dünya 3. Lüğü
Bir çok TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU bulunuyor. HEDEFİ EN AZ KENDİ GİBİ VE
DAHA BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK.devamını oku...
Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Mead Boutique Sports

Batıkent

devamını oku... Adres: İlkyerleşim Mahallesi 1997/1 Sokak No:2 Batıkent - Ankara

Fit GYM

Çukurambar

devamını oku... Adres: Söğütözü Mahallesi Söğütözü Caddesi 2 D Blok No:10 Koç Kuleleri Çukurambar - Ankara

Fuff Pilates Stüdyosu

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 274. Sokak 1/A 109 Wings Ankara Yenimahalle - Ankara

Move'n More Personal Training

Eryaman

Move'n More'da bildiğinin çok ötesinde bir personal Training deneyimini sunuyoruz size. Diyetisyen, Fizyoterapist ve Uzman Antrenörler eşliğinde Fitness, Ems, Fonksiyonel Antrenman ve Reformer Pilates alanlarında birebir ve düet çalışmalar yapıyoruz. Rutin ölçümlerin dışında gerçekleştirdiğimiz Gen Testi ile 5 gen yapınıza bakıyor, antrenman ve beslenme programını gen testi sonucuna göre oluşturuyor ve %100 sonuç almanızı hedefliyoruz. İçeri girdiğiniz andan itibaren enerjinizi yükseltecek mimari tasarımı ile her ayrıntıyı sizin için tasarladık.


ERYAMAN'DA Bilim, eğlence ve sporu bir araya getiren özel üyeler kulübü olan Move'da yapılan Workshoplar ve outdoor etkinliklerle kendinizi özel hissedeceksiniz.
devamını oku...
Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Malazgirt 1071.Cadde Göksu Hill Tower No:18 Eryaman - Ankara


Bayanlara özel olan B-FIT 30 DAKİKA SİSTEMİ, 30 dakikalık egzersiz çalışmaları yapmayı sağlayan spor sistemidir. Ağırlık içermeyen spor aletleri, aerobik hareketleri ile eşleştirilerek, çalan zil ile ritmik olarak spor platformlarının üzerinde aerobik hareketleri yapılmaktadır. Her spor aleti 30 saniyelik çalışmalar ile kullanılarak ve 30 saniye dolduğunda spor aleti değiştirilerek, ritmik çalışmaya devam edilmektedir.

Böylece tam bir koşuşturma ile geçen ve eğlenerek yapılan spor faaliyeti tempolu bir biçimde gerçekleşmiş olmaktadır. B-FIT 30 DAKİKA SİSTEMİ yapılırken kullanılan spor aletleri, yurt dışında birçok ülkede fizik tedavi gören hastalara kullanılan aletlerdir. Sağlıklı yaşam ile bağdaşan ve amaçları arasında 30'ar saniyelik şoklar ile vücudun her bölgesini çalıştırmayı amaçlamaktadır.

Toplamda 30 dakika sonunda, nabız kontrolleri yapılarak kontrol altında tutulmaktadır. Spor merkezi içerisinde spordan yarım saat sonra da yağ yakılışını hızlandırdığı için süt içilmesi önerilmekte ve açlık hissi duyulduğunda ise sınırsızca salatalık ve yeşillik yenilmesi önerilmektedir. B-Fıt'in uzmanlaşmış kadrosu yavaş yemek yeme konusunda da oldukça ısrarcıdır.

İlk 10 dakikada 5 tabak yemek yeseniz de yine de tokluk hissedilmez iddiası ve bir tabak yemek ile bir salatayı yavaş ve aheste bir şekilde 10-15 dakikaya yayarak yenildiğinde sağlıklı bir beslenme olacağının ispatlanması bilimsel olarak da kanıtlanmaktadır.

Haftada en az 2 veya 3 defa yapılması önerilen B-fit spor sistemi, 15-16 Yaşlarındaki genç kızların ergenlik dönemi fazla kilolardan şikâyetleri ile başlayıp, faydasını görünce devam ettikleri gözlenmiştir.

Birçok kadın zayıflamak amaçlı başlamış, fakat kendilerine kattığı sağlıklı yaşam tarzını severek devam etmişlerdir. B-FIT 30 DAKİKA SİSTEMİ yaş farkı olmadan 70 li yaşlara kadar birçok kadının tercih ettiği bir spor sistemidir. Her yaştan ve her gelir grubundan kadının rahatlıkla devam edebilmesi için, firmalar Ankara, Türkiye'nin her yerinde ekonomik şartlarda hizmet sunmaktadır.